Hlavní diskuze
Vkládání nových příspěvků je dočasně vypnuto.

- 2Pif: ty slavistickej burtiku , koukej vsem vratit zpet, co si prepsal, admin. centrum neni na hrani Btw. ja jsem ti taky v profilu nic nemenil ..

- 2Kaspi: To jsem byl já, viz. příspěvek v 16:45. Pokud jsi mi ty nezměnil ten profil, tak promiň. Odveta už teď směřuje ke zbývajícím sparťanským buřtům!

- 2Pif: No hele Pife nejses sam komu to nekdo predelal, ja se ted koukal a mam tam napsanou Slavii, jak si to jen mohl nekdo dovolit, priznejte se

- 2 All Sparťanský šmejdům: A máte to!

- Tak ale teď jsem neuvěřitelně nasr..! Zrovna jsem náhodou z dlouhý chvíle projížděl svůj profil a zjistil, že tam mám oblíbený klub Sparta! Tak to teda ne! Tfuj! Bratře hned s tím něco udělej kuwa!

- 2All: V pristim kole tipovacky vas znicim a konkretne pana Bc. Jinak vrele diky Kaspimu a Mufikovi, kteri sli vcera i v nevlidnem pocasi piskati

- 2Pif: no to jsem se predvedl, ja za to nemuzu ale ty tymy na ktere jsem tipoval mi to posrali
2All: Ono to je uz snad dany predem ale kdyz jdu piskat tak je vzdycky desna zima a jeste k tomu prsi. Jinak to piskani jsem si fakt musil vychutnat, nova pistalka ktera musela bejt slyset az do Karlina a kvuli ktere se i zastavovaly zapasy na okolnich hristich tomu proste jinak nedala, TAk se mejte a dekuji jeste memu asistentovi ktery vse peclive zapisoval.....Oleee

- Zato Kašpi se v tomto kole tipovačky předvedl!

- 2Viky:Já skočil s tebou a šlapu ti na paty! V příštím kole využiju závětří a půjdu před tebe!

- Pan bakalář vás v prvním kole tipovačky nechal namlsat a teď zaznamenal neskutečný skok!!!