Hlavní diskuze

Vkládání nových příspěvků je dočasně vypnuto.

• Žádný avatar
  • Tomáš Suchomel
  • Ráďa kecá, berte to i jako jeho oslavu narozenin v kruhu týmovém.
  • Jaroslav Salivar
  • Tak jsem zamluvil tu knajpu na zitrek 18.6. od 19:00 vedle Vosiho hnizda (mimojine tam jsem slavil svoje posledni narozky) .. takze Ave oslava
  • Žádný avatar
  • Radek Mališ
  • 2All: Měl bych malou otázku.Ozval se vám někomu Dawe,že nebude na mačosu,který jsme tak zesr***???Pokud ne je na místě pokutka a to se týká taky 1x Surmi a Jeníka "zahradníka"!!
  • Žádný avatar
  • Radek Mališ
  • Já bych to viděl na Sůšovu oslavu narozenin!!Moje narozky se budou slavit jen poskromnu a neoficiálně!!Anšeloti už to ví,ale musí počkat na souhlas paní domu,jestli usoudí,že by mohli jít,přijdou!!
  • Žádný avatar
  • Michal Kašpar
  • Sorry ale nemam mo c casu a neokupuju porad net.......jinak v ten patek tam budu. Jenom teda mi dejte vedet jakou hospu Jarda zamluvi.....Oleeeee
  • Žádný avatar
  • Tomáš Suchomel
  • 2all: ne aby se vás většina nedostavila, vemte prítelkyně, kámoše, dejte vědět Anšelotimu atd.
  • Žádný avatar
  • Tomáš Suchomel
  • 2all: tak teda dávám vědět. Celej manšaft se sejde v pátek v 7hod v tý hospě, co Jarda zamluví. Zapíjí se konec sezony a moje a Radkovy narozky.
  • Jaroslav Salivar
  • Tak ja vubec nevim, me volal Susa abych prej na Letny zamluvil hospu na tento patek, ze tam prej pujde celej mansaft, ale jak je videt tak asi s nikym nemluvil ani nikomu nedaval vedet Takze co s tim?? Jinak me je to fuk jestli tenhle tejden bo pristi bo prespristi
  • Žádný avatar
  • Tomáš Frýbert
  • Jo a jinak teda, zatím tady nikdo (až na R. a V.) moc nepíše, kdy chce do hospody! Co je S Váma? Co Brother? Co KaKa(=KAličKAšpi)?
  • Žádný avatar
  • Tomáš Frýbert
  • 2Viky:K té taktice-doufám, že se bude příští sezonu dodržovat!Není přeci důvod, aby neobstála, je odhlasovaná..k hospě-pokud se domluvíme na příští týden, klíďo píďo.. k práci-já o ničem nevím,ale prej reprezentace hledá stratéga a příležitostného hráče!