Hlavní diskuze
Vkládání nových příspěvků je dočasně vypnuto.

- 2Viky: Nic si z toho nedělej, Kaspi si na mě taky nevzpomněl! Já budu taky o víkendu chybět na hřišti. Přijedu však povzbuzovat! Nepřijedeš taky? Budem spolu s berlema stát u lajny!

- 2Mufik: no ze se zacina bych nerikal....ono se to vetsinou sejde po pule a zacina se tak ve 45 ale spravne sraz je pred pulou....a vsici.

- Mily Salinho,klasika nic jineho nez klasika- 14:30!Ale to uz se zacina hrat,tak tedy o malinko drive.

- btw od kolika je zitra ta Arabska? Kdyz bude hezky tak radsi vynecham telak a prijdu si kopnout

- 2Viky: hele prosimte vysvetli mi proc si myslis ze jsem te neuznaval??? jestli to je kvuli tomu ze jsem napsal ze ted budem v sobotu v plne sile tak jsem si neuvedomil ze sis na zapase udelal vyron kotniku a nebudes a jestli to je kvuli tomu ze jsem nebyl minule tak fakt sorry ale jit po trech tejdnech na hanspaulku a v zapeti na velkej fotbal nevim kdo by zvladnul, ja sam jsem mel co delat abych vydrzel na fotbale 60 minut....jinak zdar a brzy se uzdrav

- Teda koukam, nejak se to tu rozjelo V sobotu tem nekopum dame btw Viky taky by me zajimalo co sis udelal, snad v tom neni nejaka zenska?!

- Kiwi, co se ti povedlo,že jsi se dokonce sezóny zrušil???

- V pátek arabská určitě je!!A já každopádně jdu!!Musíme slávku pochválit,musela podat dobrý výkon,když dokázala přejít přes velmi silnou Jihlavu!!

- 2Kaspi: Tys me nikdy neuznaval, co? Musim ti ale rict, ze jsi me zklamal, ze jsi nakonec na Manny nesel, ikdyz casova rezerva tam byla vic nez postacujici! Az se seberu, tak si to vyridime. Vis, ze jsem ti to slibil!

- 2Mara: tak to je fajn....dikes..tak koukam ze v sobotu budem v plne sile tak dame leadrum nasi tabulky pekne na frak co? tak v sobotu. Oleee