Hlavní diskuze
Vkládání nových příspěvků je dočasně vypnuto.

- Ten dres asi padne na nás s bráchou. To zvládnem.

- no tak koukam ze Rudovi z Pistolroj to dnes moc neslo, jo jinak jak je to v patek....je arabska ci než dejte vedet, rad bych prisel.....a jeste jedna vec, v sobotu by prisel uz i Lukas ale vemte mu nekdo dres...dikes

- No tak to mate PIfe zatracene tezkeho protivnika......pozor na RUDU!

- 2Bratr: Hřebíka ti ukážu hned, jak dorazím na hřiště! 2Kaspi:Slavie hrála na hovno! Jsou to volové! Ale i tak bych nikdy nefandil týmu jako je Spartak Praha! Slavie Forever!!!! 2Mufík: Jihlava je prestižní soupeř! Prej za ní v útoku hraje Ruda Van Pistolroj!

- Musím pochválit kluky ze sparty,proti Manchesteru byla radost se na ne divat!!Byl to dobrej macos!!!Jo Slavka pry taky hraje zitra dulezity zapas proti Jihlave!!

- 2 salinho: hele,prosimte neprirovnavej sveho brachu ke trenerovi sparty nebo vubec neprijde, jo mimochodem
2 Pif: hele prosimte jak hrala minulej tejden slavie, ja to nak nestihal

- Mno uprimne panove mne je uplne jedno, kdo jak bude rvat nebo kdo bude mit spunty v usich, proste musime vyhrat a to je to nejdulezitejsi btw bratre, doufam, ze nas budes komandovat, alespon jako kdysi Hrebik Spartu

- 2Pif: tak to ti rikam dopredu, ze tebe urcite ne , i kdyz budes rvat po cele praze tak ja si vemu spunty do usi

- 2Kaspi:To si piš!Já budu řvát jak tygr! Když ty nehraješ a seš u lajny, tak tě neslyším. Neříkám, že nekříčíš, ale asi to nevnímám! Schválně jestli uslyšíš ty mě!

- 2PIF: no hele hkavne aby si bylo to tvoje komandovani slyset na hristi