Hlavní diskuze
Vkládání nových příspěvků je dočasně vypnuto.

- No konečně se tu něco děje!Já myslel, že se Kašpi už dočista z fora ztratil!Už dlouho si sem nic nenapsal.A taky postrádám svého oblíbeného hráče Wickyho!Jo jinak se na vás zřejmě přijdu v sobotu podívat a jak se mi to nebude líbit, budu vás honit berlí po hřišti!!!

- 2 salinho: hele bonusovky taky nemuze bejt problem....dej tam jestli das treba v zapase gol, ty si samosebou das ze jo, no a pak se budes snazit, co?

- 2kaspi: mno vymyslet 12 zapasu pravda zabrat neda, ale 12 zapasu + 4 bonusovy otazky to uz je docela fuska btw. snad se polepsim ..

- 2salihno: jo tak to seznamovani to chapu, ale ze studium ti zabira hodne casu to ti nezeru. A vymyslet 12 zapasu na tejden taky neni problem. Proste to flakas . Tak se polepsi. zdar

- 2kaspi: to vis, studium zabira hodne casu, a hlavne seznamovani s novejma spolustudentama btw v tom posledni kole tipovacky neni stale znam jeste jeden vysledek, takze se to nemuze prepocitat

- ja taky dekuju vsem kteri prisli v sobotu v desti vybojovat bodik, snad priste se uz sejdem v plne sestave.
2Salinho: hele co ze jeste nejsou vysledky z tipovacky, a co dalsi kolo???

- Mno ja cekal schvalne, kdy sem nekdo neco napise Jak je videt, bratr nezklamal Jinak vsem, kteri v sobotu vybojovali cenny bodik gratuluju .. Viva zbabelci! Mufík: dopiš pres administr. centrum statistiku sobotniho zapasu ..

- Chlapi!! Co je s váma? Sezona je v plném proudu a nikdo sem nic nenapíše! Díky těm, co uhráli remízu v sobotu, je to cenný! Rád bych běhal s váma, ale ortézu mám do 26.10., takže umělku příště ještě jistojistě nestihnu!

- Pánové,těm,kteří srdnatě bojovali v sobotním zápase,se omlouvám,ale nebylo v mých silách se na zápas dostavit.Pifa je mi líto, přesně vím,co mu je!!!teď to nejduležitější:na sobtní zápas nemuže přijít Kiwi,Pif a ani Sůša.Chtělo by to říct asi Kvakymu a možná ještě někomu, co vy na to??

- Souhlasím s Vikym! Pokuty! A jinak jsem to v neděli doma bolestí nevydržel a radši jel na ambulanci. Z kolene mi odsáli nějakou krev, dali mi ortézu a berle. Takže je to v háji, příští zápas jisto jistě nebudu!