Hlavní diskuze
Vkládání nových příspěvků je dočasně vypnuto.

- Mno, tak jsme se tam teda pekne sesli. Bylo nas 5+1 s tim, ze nachlazeni byli Pelda, Jarda a Pif, kterej si navic hned ve 2. minute knock outoval koleno. Pelda chytal jak booh, a my taky nechali na hristi vsechno. Mockrat hanba tem, co nas v tom nechali a pokuty tem, co se ani neomluvili!!!!

- To ja taky na tom nejsem zdravotne zrovna nejlip .. To jsem zvedavej, kdo se tam teda nakonec v sobotu sejde

- 2 Viky: No to se teda těším!
2 All: Jsem nemocnej, láduju do sebe léky, ale zatím fuck nic moc! Je to tak 50 na 50 že v sobotu půjdu hrát..

- 2 Pif: Dneska dam 700 za skripta na 1,5 semestru, takze se tes

- 2all: Priste vyhra, jinak breky breky. Tak Kaspi nam fotbalove nepomuze a jeste ma tu drzost dotahovat se na me v tipovacce. Zbavte me ho, pomooooc!

- Koukám, že je přepočtená tipovačka a ten prevít Kašpi mě předstihl o bod! O Panu Bc. ani nemluvím, protože ten kdyby s titulem nevedl tabulku, byl by Bc. na hov.. Zato bratja se propadl!

- To jsme toho dneska moc nepredvedli Ja jsem tam spis pekne plaval ve vobrane a kosil spoluhrace Snad priste to bude lepsiImportant: Dalsi kolo tipovacky bude uzavreno v sobotu 9.10.04, tak si ho nenechte ujit

- 2 Bratr: To jsem rád,že jsem tě pobavil, já měl ve škole při předmětu provoz a hospodaření podniků dlouhou chvíli!

- No jo tipovačka je skvělá,ale to na ni člověk nesmí zapomenout!!! 2Salinho:Žanetka se ti tak nabízí a ty to svádíš na bratra!!!

- Ted jsem nechal prepocitat tipovacku a koukam, ze uz panu Bc. slapu na paty