Hlavní diskuze

Vkládání nových příspěvků je dočasně vypnuto.

• Žádný avatar
  • Viktor Pšenica
  • Diky kluciii, tesim se v patek na GA a v sobotu je rozmasirujeme!
    2Kaspi: Oslavit to musime, tak se v brzke dobe dohodneme!!!
  • Žádný avatar
  • Michal Kašpar
  • Taky blahopreji, pane BAKALAR, a oslavit by jsme to mohli , jo jinak mam uz sval v pohode takze v sobotu si pujdu kopnout, a asi i v patek, tedy jestli to bude....tak zdar na hristi
  • Jaroslav Salivar
  • Pane bakalar, congratulation, tak doufam, ze to aspon v sobotu pujdes oslavit par goly do site hradni straze
  • Žádný avatar
  • Viktor Pšenica
  • 2Kolja: Alespon nekdo rozumnej!
    2All: Ode dneska mi rikejte pane bakalari!!!
  • Žádný avatar
  • Tomáš Frýbert
  • Jinak doufám, že příště půjdou pískat ty buřti (výborný slovo Viky! ), kteří nebyli, jak jsou sezony dlouhý!
  • Žádný avatar
  • Tomáš Frýbert
  • Díky Koljovi, že alespoň jeden zápas se mnou byl! Potom jsem ten jeden musel odpískat sám.Byla to Veteránská 3. liga, to bylo kurva maso, málem jsem se upískal a jeden pupkáč vypadal, že dostane infarkt, když jeho tým začal prohrávat! Ale nakonec jsem to ve zdraví zvládnul!
  • Jaroslav Salivar
  • Btw. Viky ty "burte" ja tam byl s Pifem piskat alespon jeden zapas, pak jsem musel na brigadu
  • Žádný avatar
  • Viktor Pšenica
  • Btw. vy hnusny burti, jestli jste akutecne nechali jit chudaka Pifose piskat samotneho, tak uz se s vama nebavim!
  • Žádný avatar
  • Viktor Pšenica
  • Mno, me moc prohravat nebavi, tak mi dejte vedet az budete ocekavat zase 105% ucast a ja se prijdu juknout jako Kaspi.