Hlavní diskuze
Vkládání nových příspěvků je dočasně vypnuto.

- Viky,my tam málem umřeli! Doufám, že na Hradní stráž přijdeš umírat s náma!

- Hokejisti prohrali, Zbabelci prohrali, to je teda upadek sportovniho umeni. Hlavne ze jste nedostali goly od nekoho, kdo vazi pres 100 kilo

- Je tu nějak mrtvo!! V sobotu,to byl mačos!!Takhle už jsem dlouho nedostal nakopáno,doufám,že se z toho poučíme a začneme chodit ve větším počtu, jestli to takhle bude pokračovat,tak tam nemusíme chodit!!

- Hmm na Tyceho bych nesazel, ale uvidime Jinak trenink na Arabsky jistojiste bude, ja vidim svoji ucast 50 na 50

- Jo, jo Švédům jsme natrhli kaďák!Doufám, že dnes dá večer Týce hattrick a vyhrajeme! Jinak kdo jde v pátek na Arabskou?

- Taky si myslím,není nic lepšího než porazit Švédy na jejich domácí půdě a ještě tak vysoko!!!A víkendový mačos se taky povedl!!!A do třetice Pifíkův komentář taky,našel jsem tam slova chváli i na mou osobu a to jen potěší!!!AVE ZBABELY!!!

- Viva Cesi !! Krasne jsme to trem korunkam nandali, skoro jako my o vikendu "nou-nejmakum" Ave Sedm

- 2 JaFa: To je skvela zprava, ze jsi tady, takovy vyborny hrac jako ty by nam jinak chybel Pif: Mno kdyz se to vezme kolem a kolem, tak nase uspechy v LM prinesly i tak dost bodu do keficientu All: V patek na Arabsky je trenink, tak doufam, ze se prijdete rozehrat pred prvnim zapasem

- Tak jsem to s tou posilou uspěchal přijde se podívat na Arabskou až příští týden!!

- 2 JaFa:To je super,že přijde?! Dres ti přinesu!
2 All: V pátek si asi přijdu kopnout, musíme se pořádně rozvičit před sezonou!
2 Sparťani: My už vám ser..dělat sběrače bodů do koeficientu, aby jste si pak v klidu procházeli do LM!