Hlavní diskuze

Vkládání nových příspěvků je dočasně vypnuto.

• Žádný avatar
  • Martin
  • Zdar Borci!
    Fuckt pekné stránky.
    Hráme spolu až v poslednom kole.
    Tu je naša stránka (odkaz)
    Jak ste skončili minulý ročník?
    My sme spadli zo sedmičky - takže jediný ciel je sa tam vrátit
    Zdurte 28.11!
    Martin
  • Žádný avatar
  • Radek Mališ
  • Tak v pátek bude zase arabská,přijde tam možná i uchazeč o místo v týmu,včera jsme hodili v hospodě laso a možná se někdo chytil!!
  • Žádný avatar
  • Jaroslav Fara
  • Tak cau zbabelci, sem zas zpatky. Muzete se mnou na novou sezonu teda pocitat. Jinak to pocitat v uvozovkach, mam zas to samy zamestnani, tak spis kazdej druhej tejden, mozna to este nejak ukecam, ale to se uvidi. Jinak sem tu od cervence, stranky sou sice novy a hezky, ale v chatu sem trosku ztracenej. No, ale projizdel sem to sem a tam, a zadnej pratelacek nebo fotbalek sem tam nenasel. Tak se vsichni mejte, nebudte zbabeli, a tu 12-tecku kdybyste na 4-tyho sundaly ze stropu v sini slavy....
  • Žádný avatar
  • Radek Mališ
  • Tak to jsem nečekal, že budeš tak rychlej!!Jsi šikovný!!!
  • Jaroslav Salivar
  • Tak jsem sem nastrkal rozpisy zapasu a piskani na novou sezonu, tak se mrknete a doufam, ze budete na kazdy zapas
  • Žádný avatar
  • Radek Mališ
  • Já jsem slavii postup taky přál,ale asi jsme chtěli po ní moc!!!Doufám,že dneska dostane Ostrava nějakého hratelného soupeře a Olomouc taky!!
  • Jaroslav Salivar
  • Tak ja jsem s losem spokojenej, hrat se to da a i ty jmena muzstev maj svuj lesk Jinak Slavii jsem vyjimecne nepostup nepral, pro koeficient toho asi mohla udelat vic nez sparta
  • Žádný avatar
  • Radek Mališ
  • Nikde,nikdo...!!!Co říkáte na los sparty??Myslím si,že to je hratelné,ale nevím,jestli pro součastnou spartu!!!Snad mě překvapí!!Pife,slavia po 13ti letech nepostoupila do uefy,tak na co stavíte stadion,kdy na tymy na dne nechodi divaci!!
  • Žádný avatar
  • Radek Mališ
  • špatná zprávaNaše avizovaná posila nebude,včera jsem s ní mluvil a hodně se škubal,tak jsme se domluvili, že to necháme být!!Tedy pánové,musíme sehnat nějakou adekvátní posilu,snažte se!!!
  • Žádný avatar
  • Viktor Pšenica
  • Ty voe, to je zajimave, ze vzdycky, kdyz neco napisu ja, tak se pak mesic nikdo nechce zapojit do diskuse! Mno tak doufam, ze to alespon ctete, pac z AKCE A nic NEBUDE!!! Tomas A. mel jistou infekcni a velice zakernou nemoc a zhroutila se tak cela organizace.