Hlavní diskuze
Vkládání nových příspěvků je dočasně vypnuto.

- CHIII, zda se mi, ze bych se mel vrhnout na sazeni na vysledky. To cumite, kdo je se svymi amaterskymi tipy na 1. miste, což

- Tak jsem byl dneska na svazu a jsme oficiálně přihlášeni do podzimní části!!!!!Hrajeme 4x na TEMPU-je to pravdepodobně umělka!!!Na Karlíně hrajeme jen poslední 2zápasy!!Taky hrajeme na luxusní zákostelní,ale jen jednou.Na ZL hrajeme jednou,na pankráci a v hrdlořezích dvakrát!!

- Já samozřejmě přijdu na první zápas,ale nebude to stoprocentní.Kašpi když ty ztratíš balón,díky tomu, že ti třeba v tu chvíly škubne v koleni nic se nestane,ale když se to stane u mě může to skončit gólem!!

- Mufiku, presne jak rika Kaspitan, moje slova ikdybys tam mel behat vo berlich nebo jezdit na vozejcku, tak stejne nikoho lepsiho do brany nemame

- 2 Mufik: hele z toho se fakt nevymlouvej....me to rikal taky a doporucoval abych s fotbalem i skoncil.....a hraju dal v pohode ...tak at si na prvnim matchy hned

- To Mufik: moc se tu nesnaz vymlouvat, pac moc dobre vim, ze uz si s tim kolenem hral pred tydnem vsechno mozny

- Dnes jsem byl na kotrole s kolenem a bylo mi řečeno,že je v relativním pořádku.Ale mám se vyhýbat fotbalu a jiným podobným sportům ještě měsíc.Ale to už se nějak zvládne!!!

- Nejak ticho po pesine Doufam, ze jste aspon vsichni v poradku a ve skvele forme do nove sezony

- 2KAspi: Hele nechci teda mluvit za vsechny, ale ti, kteri jsou mi nejblizsi, vedi a ty bys mel taky!

- 2Viky: tak to mi prosimte vysvetli....proc by nehrali pratelaky kdyz budou v Praze?????? No ty mozna ne, ty tak max. na mistraky