Hlavní diskuze

Vkládání nových příspěvků je dočasně vypnuto.

• Žádný avatar
  • Viktor Pšenica
  • Co je to konec prazdnin? Posledni vikend v srpnu tu vsichni urcite budou, ale pratelaky hrat nebudou , takze konec prazdnin bude asi 2. polovina zari, ze jo?
  • Žádný avatar
  • Michal Kašpar
  • 2Salinho: TAk jsem prubnul tu tipovacku....v pohode bez problemu to facha a je to dost good.
    2All: tak jsem predbezne domluvil na konec prazdnin dva pratelaky...s Dieslem a F.R.F. mit vocet...dejte vedet jestli tu budete. Zatim. Oleeee
  • Žádný avatar
  • 22kozoroh
  • Jaroslav Salivar
  • Jo abych nezapomnel, uz je ta tipovacka, tak to potrebuju otestovat poradne, spoleham na Kaspiho a Vikiho, ze to testnou a ostatni .. kdo chce, at mi rekne
  • Jaroslav Salivar
  • V pristi sezone to snad vsem vratime i s urokama
    Mufiku .. myslim, ze lecebna kura v Ostrave to rychle napravi, kazdej te stejne akorat obletuje a nic nemusis delat, to by se mi taky libilo
  • Žádný avatar
  • Michal Kašpar
  • 2 Mufik: z toho si nic nedelej....na to si brzy zvyknes
  • Žádný avatar
  • Radek Mališ
  • Na atomový brouk se těším v naší nejsilnější sestavě ho dáme a doufám,že se budu na hradní stráž,abychom jim mohli vrátit devítku. Mám pro vás špatnou zprávu:Mám ortézu na levé noze a pravděpodobně ji budu mít ještě pěknou chvilku!!!!
  • Žádný avatar
  • Michal Kašpar
  • Cau cutalisti.....tak jsem koukal na nas rozpis a posledni zapas sezony hrajem opet s Atomovym Broukem B.....jinak tak¨m mame i Hradni straz a Rumove pralinky....Zatim Oleeee
  • Žádný avatar
  • Michal Kašpar
  • No co by asi delali.....uzivaj si prazdnin...kdyby byl o prazdninkach nakej fotbalek tak dejte vedet......Oleeee
  • Jaroslav Salivar
  • Hmm, copa delaj zbabelci o "prazdninach", ze ani nezabrousej na stranky To my jsme se prave vratili ze soustredeni z krasneho sluncem zaliteho Chorvatska a jsme plni energie .. Ave Sedm!!