Hlavní diskuze
Vkládání nových příspěvků je dočasně vypnuto.

- Takovou blbost tam taky pisou a ja jsem si vsim driv Sudnika?

- Ta statistika je nějaká divná!!Jediné co je přesné.Že máme v týmu nejlepšího brankáře soutěže!!

- Vite, jak se siri ticha posta? Ted jsem si v zapise c. 11 precetl, ze nejakej zbabelej golman Sudnik pustil v 90-ti zapasech 13 golu, to pro nas statistiky cini prumer 0,144 periodickych branek na zapas. Tak to nechapu, ze by ho autor cteni nechtel mit za zady. Ja teda jooo!

- Jasne na GA zitra jdu Vim i o Peldovi, ze pujde .. tak jeste aby bylo cool pocasi a neprselo Jinak Viva češi (češky)!!

- Ja jim fandil, ikdyz Svedky mam radsi . 2Kaspi: statistka (p/n) 0:hodne . Ne tak hroznej zas nejsi. Doufam, ze hodne z vas uvidim zitra na GA!!!

- To sou kuy nizozemsky, je nemam vubec rad Doufam, ze je aspon porazime ve finale

- 2Viktor: no koukam ze mas o kazdem zapasu peknej prehled....posli mi prosimte potom tu statistiku mojich presnych a nepresnych prihravek na tebe ...myslim ze presne by byli dost v mencine...Oleee a uz nas vidim v semifinale, a musim rict ze vcera Anglie- Portugalsko byl super match. Jen tak dal

- Jasneze uvalime. Salinho klidne si k tomu 1. golu napis bez asistence, pac se Kaspi mice zmocnil v nejake louzi, ubehl 23,14 metru a nahraval mi tak presne, az dal gol

- Tak fotbal ,,zatím" paráda!Jen,aby to nebylo jak v hokeji! Snad to v neděli večer uválíme!

- 2Salinho: cus hele na tu prvnisi nepamatuju alena tu treti Jendovi to vidim porad pred sebou. Viky nahral me a ja to dal z prvni na Jendu a ten zakoncil do prazdne brany.....krasna akce.Oleeee a nasi uz jsou mistri evropy!!!!!!!!! Bez diskuze