Hlavní diskuze

Vkládání nových příspěvků je dočasně vypnuto.

• Žádný avatar
  • Radek Mališ
  • Pánové,takhle teda neee!!!!Co si o tom mám myslet,Mališ 2x není a skore 5:18????Žádám vysvětlení,please!!!!
  • Jaroslav Salivar
  • Ja si cestu nepamatuju Ale trvalo to tam urcite neco kolem cca +/- zhruba 30 minut
  • Žádný avatar
  • Tomáš Pelikán
  • Auto mit budu ale uz si nepamatuju cestu ani jak dlouho trvala? Takze nevim v kolik vas mam vyzvednout.
  • Žádný avatar
  • Radek Mališ
  • Tak trenink se docela vydařil,až na to počasí,sice bylo nádnerně ale až přiliš horko!Ukázala se nám ve velmi dobrém světle potencionální posila Jirka Brůna.
  • Žádný avatar
  • Tomáš Frýbert
  • 2Viky:Zeptej se babičky, jaký prášek použila, nechci být za prase příští zápas!
  • Žádný avatar
  • Viktor Pšenica
  • Hezka debata se nam tu rozjizdi . Tak musim prinest taky svou trosku do mlyna. Ja to tedy sam nepral, ale babicka byla nadsena, ze ji ta spina pustila hned pri prvnim prani . Hec, hec
  • Žádný avatar
  • Michal Kašpar
  • 2Pif: no ani mi nepovidej, taky mi to vubec neslo tak jsem ho hodil do pracky hned dvakrat. a uz to docela zmizelo......teda i barva
  • Žádný avatar
  • Tomáš Frýbert
  • Já asi taky nepřijdu! Makro vůbec nestíhám. A ještě k tomu mi nejde vyprat dres, škvára nechce pustit a to jsem zkoušel kvalitní prostředky! Jak to šlo vám?
  • Žádný avatar
  • Radek Mališ
  • 2Kaspi: Co se da delat?Budeme to muset zvladnout bez tebe a te slecne budeme muset rict,ze si musi pockat do priste!!!!
  • Žádný avatar
  • Michal Kašpar
  • 2All: no ja bohuzel to ve stredu nestiham...mam zapocet z UPS tak si hezky zatrenujte. oleee