Hlavní diskuze
Vkládání nových příspěvků je dočasně vypnuto.

- No hura, uz se tesim na kvalitni trenink i s potencialni posilou 2Viky: mno urcite prijd, bude to stat za to

- dobra zprava. Ve středu jde i naše potencionální posila a jeden golman navíc!!

- 2Pelda: Hezky, historicky 1. prispevek!
2all: Mno, jestli me vezmete, tak prijdu taky. AVE 7

- Ja taky urcite jdu, treba jse k nam nekdo zase prida.

- Určitě přijdu a přijde ještě jeden!!!

- to All: ve stredu na Letne od 10:00 opet fotbalovy trenink Ma byt epesni pocasi, takze opalovaci krem, bryle proti slunicku a litry tekutin nutne s sebou! Jo a napište sem, kdo pujde. Ja pridavam prvni carku k ucasti..

- Taky bych řekl,výborný zápas z naší strany.Až neskutečně dobře vypadala naše souhra na tak špatném terénu!!!Jen tak dál,jen doufám,že to příště zopakujete i když já nebudu!!!

- Pánové tak dneska to byl supr výkon Doufam ze to zopakujem i pristi zapas proti tem "RUMakum" Ave 7!

- 2All: Pískání bylo nervózní, ale Sůša to zvládl super. Byla na spadnutí rvačka mezi hráči, avšak já jako zkušený čárový rozhodčí, jsem podobné excesy nedopustil a vlastním tělem rozdělil oba znepřátelené tábory!

- 2Viky: Statistiku?:0 Ne děkuji! A jinak tu stránku mi dala babička,že prý její sousedka jí říkala,že má vnučku,že prý moc ráda sportuje a že má dokonce svý interfernový stránky!