Hlavní diskuze
Vkládání nových příspěvků je dočasně vypnuto.

- 2Pif: no jo jsem si mo moh myslet, co jineho bys na netu hledal btw: jake bylo piskani??

- 2Pif: Sice moc nespim, ale ziju ! Ty mas cas koukat na takove sprostarny ve zkouskovem obdobi? Asi bych ti neco pridal, abyses nenudil! Treba statistiku!

- 2All: Chlapi, kdo se chcete fakt pobavit, tak se podívejte na stránky (odkaz) Stojí to za to!

- 2Viky: Já už se bál, že nejiže?! Žádná zpráva od tebe tady na fóru..2All: Já už se tak těším na sobotu! Jsem příjemně naladěn..

- Hmm, nakej spamer asi Treba je to nekdo z Dieslu, pac Diesel a Benzin jsou vlastne pohonne hmoty a tudiz naka indicie by tu byla

- 2Benzin: Aby ud? Co to je za sprostarnu?

- Benzin IV.dil
- ostatní společnosti je budou muset následovat.
Aby to mělo skutečný vliv, musíme získat spolupráci miliónů klientů SHELLu a ESSA. Dodržením tohoto nám dává možnost toho dosáhnout.
Tato zpráva byla zaslána přibližně třiceti osobám. Jestliže každý z nich to pošle zhruba deseti dalším (30x10 = 300), a tito udělají to samé (300x10=3000) atd., tuto zprávu mohou obdržet více než 30 000 000 spotřebitelů.
Všechno co musíte udělat je to, poslat tuto zprávu deseti lidem a požádat je, aby ud

- Benzin III.dil
- oni prodávající, kdo bude regulovat ceny nafty na trhu, protože vzhledem ke každodennímu zvýšení cen benzínu musíme reagovat jako spotřebitelé!
Můžeme mít skutečný vliv na trh s benzínem pokud tuto akci povedeme všichni společně ve válce proti těmto cenám.
Takže tady je návrh: Nekupme ani kapku benzínu u dvou nejdůležitějších naftových společností (ve skutečnosti je to stejně pouze jedna) - SHELL a ESSO. Pokud oni neprodají benzín, budou muset snížit jejich cenu. Pokud oni sníží ceny

- Benzin
- CENY BENZINU A JAK JE SNIZIT ????
Přestože nemáte auto, můžete předat tuto zprávu vašim přátelům, a to kvůli vedení inteligentní války proti naftovým společnostem.
Říká se, že cena benzínu brzy překročí 1,50 Euro za litr.
Chcete, aby se cena snížila? Musíme společně a solidárně reagovat!
Někdo přišel na geniální myšlenku, a to mnohem více smysluplnější než byla ta - nekupovat benzín v určitý den v dubnu nebo květnu.
Naftové společnosti se této myšlence velmi dobře zasmáli, protože

- Ja uz jsem to rikal, ale piskat ted nemuzu, bohuzel Jinak bych jim tam ukazal sve rozhodcovske umeni