Hlavní diskuze

Vkládání nových příspěvků je dočasně vypnuto.

• Žádný avatar
  • Radek Mališ
  • Tak jsem vám vrátil z Lednice ze zoologické kurzu.Jsem po psychické stránce odpočinut!!Zítra umělka,to zní dobře,určitě nám pomůže k vítězství!!Jo very good messaege: mam posilu!!
  • Jaroslav Salivar
  • Pravda, pistala nebyla vubec slyset, ale co bylo hlavni, kazdy se Pifa jako hlavniho bal, takze stacilo ukazat rukou a hraci okamzite reagovali .. To je panecku rozhodcovska autorita Jo a zejtra hrajem na ty umelce, tak se na to radne pripravte .. Ave 7!
  • Žádný avatar
  • Tomáš Frýbert
  • 2 Kaspi: Píšťalka je na hovno!:0 Laser dobrý, ale píská málo a není slyšet! Musím si pořídit lepší! A jinak jasně,že ty dva nedoprovodíme do 6. ligy! My se nedáme!!!!!
  • Žádný avatar
  • Viktor Pšenica
  • Asi nam momentalne chybi chut nejen do fotbalu a neni o cem diskutovat!
  • Žádný avatar
  • Michal Kašpar
  • No tady je ticho jak v hrobe....zeby strach pred zapasem?
  • Žádný avatar
  • Michal Kašpar
  • 2Pif: male jsem se jeste zapomnel zeptat......tak jak se piskalo s novou pistalkou s laserem???? Cumeli, což kolik padlo cervenejch?
  • Žádný avatar
  • Michal Kašpar
  • 2Pif: tak to se uz taky tesim....koukal jsem ted na cteni a uz vypadla ze souteze i Extaze, tak doufam ze je nedoprovodime my!!!:0
    2Susa: prosimte kolik jsi jim tam dal aby napsali tebe jako strelce golu???? ...no nic....Cus vsici v sobotu. Oleeee
  • Žádný avatar
  • Tomáš Frýbert
  • 2Kaspi: Pískání v poho.Sůša nemohl,tak jsem to odpískal sám s Jardou jako asistentem!Jinak komentář napíšu co nejdříve,možná teď, ale mám moc věcí do školy.Nejdou zápočty!Jinak už se těším na sobotu!
  • Žádný avatar
  • Michal Kašpar
  • CAu, tak co jak jste to vcera odpiskali??? doufam ze vas potom nehonili po celich Vysocanech....jinak koukam nikde zadne cteni ze zapasu, copak se deje, nikdo k tomu nema co rict. Cus o vikendu na umelce. Oleeeee
  • Jaroslav Salivar
  • No jo no, ani sam velky Kaspitan nemohl zvratit prubeh tohoto utkani Podpora dopredu veskera zadna a vzadu to skripalo az az Nu holt nezbyva nez bojovat