Hlavní diskuze

Vkládání nových příspěvků je dočasně vypnuto.

• Žádný avatar
  • Viktor Pšenica
  • Koukam, ze se clovek na chvili otoci a uz stoji opodal. Kasparek vam to nevyhral? To se teda divim. Mno nic hlavu vzhuru a bojovat, pac se pomalu dostavame do pasma sestupu.
  • Žádný avatar
  • Tomáš Frýbert
  • 2Kaspi: Přesně tak!Moje kombinace je nejlepší! A chlapi jednoduchým kybenetickým výpočtem jsem na našich rozhodnutích o pořadí...(víme koho a na co)zjistil, že největší zájem je o S, pak o G, pak o Ž a nejméně o Se!!!!!!Jelikož je největší zájem o S a já jí mám na druhém místě, což je nejlepší ,,Alík" , tak mám nej kombinaci!
  • Žádný avatar
  • Radek Mališ
  • 2Jarda:Takovou kombinaci bych si nechal libit!!!A 2Wita: Dej se dohromady!!!!
  • Žádný avatar
  • Michal Kašpar
  • JA sice zasvecenej nejsem ale asi chapu: ze to jsou navrhy Pifa, Jardy a Radka na novej nazev tymu......docela dobry, ale asi nejlepsi bude ten Pifa......cago zejtra. Oleeeee
  • Jaroslav Salivar
  • Na to hriste K1 se nebudeme preci vymlouvat, je stejny pro vsechny a ty "anglany" znicime tak i tak
  • Jaroslav Salivar
  • 2Pif & Radek: Zasveceni pochopi .. Pif: G - S - Se - ŽJarda: S - Se - Ž - GRadek: Ž - G - S - Se
  • Žádný avatar
  • Tomáš Frýbert
  • Tak koukám, že trénink se opravdu vydařil! Škoda, že jsem nemohl..Každopádně už se těším na zítra!Akorát to hřiště K1, to je na h....
  • Žádný avatar
  • Michal Kašpar
  • 2RAdek: no to ti povim, to byla osobka primo na telo. Jsem si nemohl nic k ostatnim dovolit ale ani mi to nak nevadilo.
  • Žádný avatar
  • Radek Mališ
  • No,já se musím samosebou přidat,byl to velmi příjemný trenink!!A hlavně jak Linda několikrát udělala Lájoše a zasunula Peldovi mezi nohy!!!I ta osobka byla příjemná,že Kašpi??
  • Jaroslav Salivar
  • 2Kaspi: to mi povidej, to se pak hraje o 200% lip, treba to priste bude jeste lepsi Ostatni mohou jen litovat toho, ze nenavstevuji nepovinne treninky