Hlavní diskuze

Vkládání nových příspěvků je dočasně vypnuto.

• Žádný avatar
  • Michal Kašpar
  • 2All: takove treninky by se meli opakovat casteji.....zaslibeni vedi o cem mluvim.....tak cauves vsici v sobotu. Oleeeeee
  • Žádný avatar
  • Michal Kašpar
  • No to jsou!!!!! Sice jsem videl jen poslednich pet minut prvni pule a prvnich pet minut druhe(coz bylo bez golu), a hrali desne.....ale hlavne ze VYHRALI
  • Žádný avatar
  • Radek Mališ
  • Jak už jsem se zmiňoval na poradě funkci trenéra střídání beru,ale nebylo by od věci,kdyby na to dohlížel ještě jeden.V některých hektických okamžicích,na to třeba nebude time!!!
  • Žádný avatar
  • Radek Mališ
  • 2All:Chtěl bych lehce upravit info o odesílaných sms v případě omluvy.Není podmínkou psát sms jen mně,viděl bych to na jednu ze třích oprávněných osob:Já.Kašpi a Sůša(jako vedoucí týmu)
  • Žádný avatar
  • Martin Klinger
  • hm tak teda asi nic z toho přestupu nebude..po tom přečtení článku ve kterém stojí že kádr zůstává a všichni mají šanci hrát..ale stejně se furt divim držet v týmu takovýho "kašpara" jakým hráč s číslem devět bezesporu je..hm..krom toho ty podmínky jsou nesplnitelné zvlášť bod čtyři..neznám kerá by se chtěla zahodit s prohrávajícím zbabělcem..no nic až vám to chlapi šlape..zdravim michale a zas už koukej dávat góly..
  • Jaroslav Salivar
  • 2Pif: Jeste jsem tam doplnil do toho shrnuti dva body Kaspi: Pro me dyztak zajisti nakou nonsalantni brunetku Dík
  • Žádný avatar
  • Tomáš Frýbert
  • 2Kaspi:Ty omluvenky Ráďovi. Aspoň tak myslím, že jsme se domlouvali! Jinak je to i ve shrnutí porady z neděle, které jsem dneska napsal..
  • Žádný avatar
  • Michal Kašpar
  • 2All: mam jeste jeden dotaz, mozna jsem to ze vcerejsiho srazu zapomnel ale nevim jestli se nakonec usneslo, komu se budou posilat omluvne SMS zpravy.....jenom pro jistotu. Dikes. Oleee
  • Žádný avatar
  • Michal Kašpar
  • Jo to se omlouvam, tak martine slysis, jeste kazdej z tymu chce jednu babu.....asi jim uz ty jejich nestaci. Cus