Hlavní diskuze

Vkládání nových příspěvků je dočasně vypnuto.

• Žádný avatar
  • Marek Suchomel
  • Eště si Kašpi zapoměl na ženský!!! Alespoň jendnu na osobu
  • Žádný avatar
  • Michal Kašpar
  • CAu martine, jo na propusteni porad trvaji ale maji urcite podminky.....tady jsou:1) 10000euro 2) kazdemu novej mic 3)a nove kopacky...........teda aspon to tak vcera bylo prohlaseno. Staci splnit a jsem vas
  • Žádný avatar
  • Martin Klinger
  • zdravim..hele nechci vypadat jako nějakej štoural ale po vaší včerejší schůzce jistě již byla vyšetřena otázka hráče s číslem devět..myslím že jste neudělali chybu s jeho propuštěním..a my o něho tak nějak stále ještě stojíme, sice zájem trochu opadl přesto ho asi vezmem tak dejte vedet kde a kdy si ho muzu vyzvednout..
  • Žádný avatar
  • Viktor Pšenica
  • Kolem Letne bys to mel zarizovat ty Jardo! Jak tady ctu ty vase omluvenky, tak se asi nikam nepujde :0
    2Jenda: Tys do me prudil, tak prijmi odvetu! Jendaaa Bendaaa, nemoznyyy je zadaak, neznaa mapu a je laj laj lajdaak!
  • Jaroslav Salivar
  • Ja taky nebudu pres vikend ready .. smska by bodla, diky Koukam, ze kazdej bude asi o vikendu pilne trenovat, nebo snad ne
  • Žádný avatar
  • Michal Kašpar
  • Cus chlapi....jinak ja asi taky pres vikend nebudu online tak mi taky dejte vedet prostrednictvim SMS. Dekuji vam pekne
  • Žádný avatar
  • Tomáš Frýbert
  • Jinak chlapi,na víkend odjíždím a už se asi nedostanu na net.Tak mi please napište sms, kam se mám dostavit v neděli.Díky!
  • Žádný avatar
  • Tomáš Frýbert
  • Ok.tak teda na 19hod to bude dobrý..Ale někdo musí zamluvit něco na tý letný..To není můj rajon!:0A jinak o novém názvu se můžeme také pobavit.Dříve jsem navrhoval FC Visukamajapito! No,ale vzdát se Zbabělých,nevim..
  • Žádný avatar
  • Radek Mališ
  • Ta 19hod.je idealní!!A kdyby to bylo kolem Letne,taky bych se nezlobil!!!
  • Žádný avatar
  • Radek Mališ
  • Nejprve 2ALL: Zeman v neděli neotvírá!!!Hledejte jiné řešení.Do Lucerny se mi nexce je tam pivko za 25,sice pilsnicka,ale potrebuju setrit!!!2Kaspi pro zmenu nazvu nejsem zasadne proti,ale jeste nikdo nevymyslel nazev,ktery by se vseobecne libil.Snad "I bez Suchacu se da hrat"!!NE,TO BYL JEN FOR!!2Jendarcite prijd,jeste si s nami v hospe nebyl, o hodne prichazis!!2Viky tim papirkem to neni spatny napad,ale otevrene hlasovani se mi zda o dost ferovejsi!!!!!!