Hlavní diskuze

Vkládání nových příspěvků je dočasně vypnuto.

• Žádný avatar
  • Jan Zahradníček
  • 2Viky: Spadni na zem!!! 2all: Jestli to bude v mych silach, rad se zucastnim
  • Žádný avatar
  • Viktor Pšenica
  • 2Kaspi: Rozhodne jsem taky pro!!!
    2VOCAS=PIF: Schvalne jestli se zucastnis demokratickeho hlasovani?
    2all: Mam zlepsovak pro ty, kteri se boji zvednout ruku. Pochytil jsem to v telce v soutezi WHO SURVIVES (mimochodem velmi prihodny nazev ) a jde o to, ze se jmena tech, kteri by nas mohli opustit napisi na papirek a vhodi do osudi. Rozhoduje prosta vetsina!!!
  • Žádný avatar
  • Michal Kašpar
  • TAk to jsem jeste jednou ja...napadla me jeste jedna vec, kdyz uz budeme v nedeli v te hospe a hlasovat, tak co kdyby jeste kazdej prinesl navrh na prejmenovani klubu a to muzem odhlasovat taky. Porad se rika ze se prejmenujeme a kde nic tu nic...dejte vedet co si o tom myslite.Cus v nedeli. Ole
  • Žádný avatar
  • Michal Kašpar
  • 2Pif: No tak na tu nedeeli ja bych to videl kolem te 19 hodiny, co vy na to? A mozna bych zasel spis nekam na letnou, je to bliz! ale jestli to bude Major nejsem proti. Ole
  • Žádný avatar
  • Tomáš Frýbert
  • 2Kaspi:Tak to bude sezona snad v pohodě!Jinak kdo byl ten vocas by mě taky zajímalo.2Radek:Absolutní souhlas,napsal jsi to opravdu pěkně!2Viky:Čekal jsem,že se tě to taky dotkne..Když ten vocas na tebe úplně zapomněl!:0 2Brother:Majora klidně nebo i Lucerna není od věci!Takže tedy v neděli? Napíšeme ještě Sůšovi..Já dám vědět Surmovi.
  • Jaroslav Salivar
  • Spravne, spravne probereme to hezky v hospe Ta nedele by byla uplne nejlepsi a mozna u Majora by to taky nebylo vubec vod veci
  • Žádný avatar
  • Viktor Pšenica
  • Wow, koukam, ze debata se paradne rozjela. Ten VOCAS je asi fuckt vocas, kdyz napsal, ze bez Susi by jsme se placali ve spodku 7.ligy. To svedci jen o tom, ze je bud velkej zaslepenej Maznak, nebo vubec nezna nas extra team! Ja jsem vzduch? Btw. Pif o nikom nerozhoduje, kazdy ma moznost se vyjadrit. Neznam ale ani team hanspaulky, ktery by chtel prohravat a jeste mit neprijemne vztahy v kolektivu!!!
  • Žádný avatar
  • Radek Mališ
  • Vypadá to na neděli!!Jak všichni píšete máte volno,dáme tedy nějakou hezkou hospu!!Susa:Když budu mluvit za sebe,tak ja hraju hanspaulku pro radost ne proto abychom se dostali do první ligy a hráli o titul!!Ale ta radost se vytrácí,když hrajeme takovou tužku!!!A nejhorší na tom je,že 100% nejsem sam,kdo to tak cítí!!Proto jsou změny nevyhnutelné,jinak nevidím naši budoucnost dobře!!
  • Žádný avatar
  • Michal Kašpar
  • Cau lidi, tak jsem jsem koukal na stranky PSMF a koukam ze Extase s.r.o. ma odecteno 6 bodu...tak to bude tato sezona v pohode.....jo jinak k te schuzce jsem taky naklonen...ja mam tento vikend snad cas v patek i v nedeli, teda tak na 80%...sobota asi ne. Jo a mimochodem by me taky zajimalo jakej VOCAS to psal, Danke
  • Žádný avatar
  • Tomáš Frýbert
  • Souhlasím!Úplně nejlepší bude nějaká hospa a tam to proberem.Napište kdo, kdy může..Já v pátek(jen v krajním případě,odjíždím), v neděli můžu a pak v týdnu kdykoliv..