Hlavní diskuze

Vkládání nových příspěvků je dočasně vypnuto.

• Žádný avatar
  • Tomáš Suchomel
  • jako dřív jen proto, aby jsme si zahráli fotbálek nebo proto, aby se hrálo na nějaký úrovni. Protože to je jeden ze základních rozporů v týmu. Ave 7Zbabělých. P.S. Dejte mi vědět o tý hospě.
  • Žádný avatar
  • Tomáš Suchomel
  • Zdravím všechny Zbabělý.. Předně souhlasím, že se něco musí udělat, protože takhle to fakt dál nejde. Souhlasím i Pifem, v něčem úplně, v něčem z části, v něčem ne. Můj názor na to ale je, že bysme si to měli mezi sebou vyříkat z očí do očí někde v hospě, protože řešit to na netu nemá cenu. Takže jak psal Radek - dohodli jste se, kam se o víkendu půjde? Až to dohodnete, pošlete mi SMS, já tam dotáhnu co nejvíc lidí od nás a můžem si to tam vyříkat. Předně je potřeba si říct, jestli to hrajeme
  • Jaroslav Salivar
  • Znáte tohle?: V suoivsoltsi s vzýukemm na Cmabridge Uinervtisy vlšyo njaveo,
    ?e nzeáelží na pořdaí psíemn ve solvě. Jedniná dleůitžá věc je, aby blyy pnvrí a psoelndí pímesna na
    srpváénm mstíě. Zybetk mžůe být totánlí sěms a ty to přoád bez porlbméů peřčetš. Je to potro, že ldiksý mezok netče kdažé pensímo, ale svolo jkao cleek. Zjíamvaé, že??
  • Žádný avatar
  • Tomáš Frýbert
  • 2Vocas jsem já: Škoda, že jsi se nepodepsal.To o něčem svědčí..Za prvé nevim kde jsi vzal, že můžu rozhodovat o osudech ostatních hráčů. To co jsem napsal v článku je pouze můj návrh a o nikom nerozhoduju a ani nemůžu!To až si rozhodne tým!Každý má možnost jakkoliv ten návrh změnit a pak prostě rozhodne tým!Jo a nevěděl jsem,že jsem bezchybný a nejlepší.Díky!Škoda, že jsi nezanechal ty svůj návrh.Můj celý postoj vyplývá jen z toho,že se nerad dívám na to,jak můj nejoblíbenější tým prohrává!
  • Jaroslav Salivar
  • ad predchozi prispevek: Vocas je ten, kdo se neumi ani podepsat za svuj prispevek a keca takovyhle nesmysly A co napsal Pif v clancich s tim naprosto souhlasim (a jen to vystihuje to o cem se ted neustale bavime) .. btw o osudech tymu rozhoduje zas a jen TÝM Ave Sedm!
  • Žádný avatar
  • VOCAS=PIF
  • Tak to jo.Takhle někoho "žrát" hanspaulku jsem ještě neviděl.PIF je nejlepší a může rozhodovat o osudech ostatních hráčů.Hraješ 5.(slovy pátou)ligu Hanspaulky!To že se vám nedaří je jen kvůli tomu,že nemůže hrát Michal Kašpar.Kdyby ještě nemohl hrát T.Suchomel,tak by jste se plácali(v čele s bezchybným PIFEM)někde v 7. či 8. lize.Prostě VIVA la PIF
  • Žádný avatar
  • Viktor Pšenica
  • 2Kaspi: Jeste se nebal, jeste jsme za tebe nedostali ani hadrak.
  • Žádný avatar
  • Michal Kašpar
  • nojo tak koukam ze cistky zacaly...dobre tak ja se pomalu balim vsech pet svestek a hura do dieslu na lavicku..bude se mi po vas styskat....cus
  • Žádný avatar
  • Viktor Pšenica
  • Jo, Kaspiho klidne uvolnime, je to lama, co je navic furt zranena, takze to nebude problem. Narokujem si za nej jednu fanynku, kopacky, mic a 10tis. EUR pro kazdeho zustavajiciho hrace, jako bolestne z rozlouceni. Vase pozmenovaci navrhy radi privitame na mailu admina!
  • Žádný avatar
  • Martin Klinger
  • čau chlapi..mrzí mě že se vám nedaří holt už s váma nehraju nopravidelně vás ale sleduju a fandím vám..když tu čtu jaké se připravují čistky, tak se domnívám, že co nevidět rozvážete smlouvu s nejneschopnějším vaším hráčem..kašpitánem..prosím až se tak stane dejte mi vědět nám by se do týmů možná hodil..nejdřív spíš na lavičku a tepr až by od nás něco odkoukal tak do hry..jsem ochoten za něj zaplatit i nějaké odstupné..dík diesel olé..