Hlavní diskuze

Vkládání nových příspěvků je dočasně vypnuto.

• Žádný avatar
  • Radek Mališ
  • 2allánové,takhle to dál nejde!!Jestli budeme v tomto trendu dále pokračovat,můžeme si předem schánět místo v šesté lize.Navrhuju o víkendu týmovou poradu a viděl bych to na nějaké radikálnější řešení.Předem upozorňuju,že se to některým z nás líbit nebude!!!
  • Žádný avatar
  • Radek Mališ
  • 2Pif a Jarda: Byl fuckt good!!Hospu bych dal co nejdříve,můžeme k tomu využít příští týden,když nehrajeme co vy na to??
  • Žádný avatar
  • Michal Kašpar
  • 2Jarda: nevim jestli jsem mohl ve skole neco popijet, je fakt ze mi nebylo dvakrat nejlip, ale pri smyslech jsem byl!!!!!
  • Jaroslav Salivar
  • 2Kaspi: nevim proc 2x, treba si neco popijel a nebyl si pri smyslech a tak se to stalo 2Pif a Radek: Ta byla nonsalantni! Jo a v sobotu kua uz vyhrajem!! Ave Sedm
  • Žádný avatar
  • Viktor Pšenica
  • 2Kaspi: Z toho si nic nedelej, lepsi 2x nez vubec. Aspon jedna super zprava.
    2all: Nadsene souhlasim i s hospou i se zestihlenim kadru, ikdybych to mel odnest ja. S tou atmosferou a predevsim hrou se proste neco udelat musi, nebo se navzajem pokousem! :0
  • Žádný avatar
  • Michal Kašpar
  • Jakto ze se mi tam ta zprava vytiskla nadvakrat?????????? ja ji tam dal jen jednou
  • Žádný avatar
  • Michal Kašpar
  • CAu lidi, nojo no stalo se a truchlim jeste ted....tak aspon jednu lepsi zpravu....od pristiho tejdne muzu opet hrat .... koleno je v pohode a je cele natesene na dalsi zapas
  • Žádný avatar
  • Radek Mališ
  • 2Jarda:zeštíhlování kádru není jen tak,musíme zasednout a s chladnou hlavou si říct např.ardo rádi jsme tě viděli,ale tvá smlouva byla roztrhána!!!Chtělo by to hospu a tam to nějak radikálně vyřešit!!
  • Žádný avatar
  • Radek Mališ
  • Slzy v očích mám od včerejšího večera pořád,nemůžu tomu stále uvěřit,je to smůla,ale i když vypadli nezatracuju je a nazávěr jim chci poděkovat!!Hoši děkujem!!
  • Žádný avatar
  • Michal Kašpar
  • CAu lidi, nojo no stalo se a truchlim jeste ted....tak aspon jednu lepsi zpravu....od pristiho tejdne muzu opet hrat .... koleno je v pohode a je cele natesene na dalsi zapas