Hlavní diskuze

Vkládání nových příspěvků je dočasně vypnuto.

• Žádný avatar
  • Tomáš Frýbert
  • Tak to jsme to včera teda projeli!!:0 USAci ale hráli dobře! No nic,tak teď aspoň bude víc času..
  • Jaroslav Salivar
  • Take souhlasim se zestihlenim naseho kadru, ale musi prijit kvalitni posila btw. kdy se zacne pracovat na zestihlovaci kure? Navrhuji co nejdriv, abychom hrali opet kvalitni matche, na ktery se da divat
  • Žádný avatar
  • Tomáš Frýbert
  • 2Radeko tak to by bylo ok!A já jsem taky pro zeštíhlení!Takže souhlasím!
  • Žádný avatar
  • Radek Mališ
  • Já klidně seženu hráče Kašpiho kvalit,ale jen v případě,že zeštíhlíme kádr o pár lidí a že s tím budou souhlasit všichni a nebo ti co s tím nebudou souhlasit,budou zticha!!!
  • Žádný avatar
  • Tomáš Frýbert
  • Viky souhlasím s tím posílením.Ale kde ho najít?Máš někoho vyhlídnutýho?:0
  • Žádný avatar
  • Viktor Pšenica
  • Wow koukam na peprnej komentar a musim vyjadrit svuj nazor. Podle me mame asi tak 2 moznosti! Bud zachovat stavajici sestavu a chodit si pro svandu zakopat (ikdyz vsechno prohrat zas az takova svanda nejni, aspon pro me ne) nebo posilit alespon o jednoho fotbalistu kvalit Kaspiho, protoze ten to sam taky neukope a navic nemusi byt vzdy po ruce (viz. treba ta operace)!
  • Žádný avatar
  • Tomáš Frýbert
  • No Mufíku už se těším,až zase za zády uslyším:,,Rozeberem!"A jinak jsem dnes byl na tělocviku při fotbálku sražen a hnul jsem si s krkem!Nemůžu hlavu otočit doleva,pěkně to bolí!Snad to dám do soboty do pořádku!
  • Žádný avatar
  • Radek Mališ
  • No pánové,člověk vás nechá chvilku bez dohledu a vy takhle!!!No doufám,že se poučíme z našich chyb a takový zápas se už nebude opakovat!!!!Pife článeček je přesný,vystihl jsi přesně to,co mi vrtá hlavou už dlouho!!!!!
  • Jaroslav Salivar
  • Nezapomente si precist Pifuv clanek k minulemu zapasu! :0 Je naprosto vymluvny a s klidem bych se pod nej moh podepsat i ja, to co je tam receno (napsano) je naprosta a nelitostna pravda!