Hlavní diskuze
Vkládání nových příspěvků je dočasně vypnuto.

- 2Radek:Ty jsi opravdu velitel! S tou ložnicí se ti to povedlo! Jinak opravdu jsem myslel, že Lájoše uškrtim!
2Kašpi:To je dobře,že to vypadá dobře a bude dobře, až brzy nastoupí?!

- Cau cutalisti, tak jsem si hezky v klidku precetl reportaz ze zapasu a slysel jsem to i od Susi. Skoda skoda mohli jste uhrat aspon tu remizku nebit Lajose No nic snad priste, Ja jsem jiz doma a koleno docela v pohode. Rikali mi ze s fotbalem mohu zacit tak za 2-3 tydny takze za moment tam snad jsem zpet. Tak snad to priste vyjde a vyhrajete a Radku!!!!!!...nikem nejedes, mas zakaz. Az si ti odchytas muzes, zatim zdar.

- Pánové,včera to byl škandál!!Doufám,že se poučíme z chyb,kterých jsme se dopustili!!A když příště nebudu,tak uhrajete dobrý výsledek!!!Ave 7 zbabělých. Včera byla dobrá hospa!A HLAVNĚ MÁRA ZŮSTÁVÁ!!!!

- Pánové, pánové nemusíte se tolik opičit po Kašpim,neznamená,že on nemůže,že vy hned taky!!!

- No tak to se taky můžeme jmenovat 7 Zraněných!!To je škandál!Chlapi dejte se do kupy do soboty!!!Jestli chcete,pošlu k vám lékaře Lájoše!

- To je teda pekny, koukam ze budeme mit v sobotu pekny lazaret Bze ja prozmenu po vcerejsim fotbalku na Letny nejak ochorel a navic sem mel peknou alerigckou reakci na nejaky pyly Takze uvidim jak to se mnou vubec bude vypadat Ave Sedm!

- Oj o joj, tolik duvery. Mam vsak mensi problem, kterym je paradne natekly kotnik a vzhledem k tomu, ze se to nezlepsuje uz tyden, obavam se, ze vam moc platny v zapase proti Atomic Beatle B nebudu.

- Kdyz to po sobe ctu,je to nejaky divny. Chtel jsem rict jen to,ze by se tam Viky hodil,ale pak by nebyl nikdo v utoku,kdo by podrzel ball ci neco jineho vymyslel!!!

- Já bych to viděl na fikyho taky,kdyz bude branit stejne obetave jako minule je to pohoda,ale kdyz nebude Viky v utoku,nebude tam takmer nikdo,tedy bych to zkusil s Tomem Surmikem,ale musel by pridat...!! nebo snad Vlada???

- 2Viky:Tak to mě s tou fotkou pěkně sere!A jinak taky doufám,že vydrží forma!Jo a vůbec kdo bude hrát před naší obranou ,místo Kašpiho?Co ty Viky?Přihrávka a klička v pořádku a v posledních zápasech si přidal i defenzivní složku!Kdo má jaké návrhy?