Hlavní diskuze

Vkládání nových příspěvků je dočasně vypnuto.

• Žádný avatar
  • Marek Suchomel
  • Mě forma určitě vydrží.... horší už to totiž bejt ani nemůže Takze sestupu se nebojim!!! Ave 7!!
  • Žádný avatar
  • Viktor Pšenica
  • 2all: Nase skupina se vyviji skutecne zajimave. Vydrzi-li forma nemusime se letos obavat sestupu Ave 7 Zbozstelych
  • Žádný avatar
  • Viktor Pšenica
  • 2Pif: Je mala, hnusna, rozmazana, z dalky a neni na ni poznat, kdo je kdo. Jinak bych te chtel upozornit, ze Kaspi dostane jen lokalni narkozu, takze kdyz bude dostatecne dobre predstirat, ze spi, uvidi toho urcite mnohem vic
  • Žádný avatar
  • Tomáš Frýbert
  • 2Viky: Jakto,že ta fotka je nepoužitelná?:0
    2Kašpi:Ty máš prostě smůlu,to je furt něco!Koleno!Boule!Teď zub!To aby si tě v tý nemocnici pořádně hejčkali!Až se probudí? z narkozy, tak ti přeju stejný pohled, jaký jsem viděl já po slepáku - předehnutou mlaďoučkou sestřičku,sukýnku až u krku, upravující vedlejší postel!!!
  • Žádný avatar
  • Viktor Pšenica
  • Kaspi, ty mas v puse Radka?
    B.t.w. ta fotka, co delal Lajos na Pifosove telefonu je naprosto nepouzitelna.
  • Žádný avatar
  • Michal Kašpar
  • Ne Radku to nebyl takove zuby jeste nemam.....byla to predni horni jednicka takze jak se usmeju tak je videt jenom dira
  • Žádný avatar
  • Radek Mališ
  • Kašpi,doufám,že to nebyl zub moudrosti, to by nějaké následky zanechalo...!!!
  • Žádný avatar
  • Michal Kašpar
  • ooo no tolik chvali si snad neyaslouzim, bylo to yasluhou celeho tymu!!! Ja se snad yacnu cervenat, jinak dneska na yapase to probihalo stejne ale s opacnym vysledkem a prohrali jsme 3:2 kdyz to 18 minut pred koncem bylo 0:2 no a jeste k tomu mi tam zlomili zub, Ave Sedm Zbabelych
  • Žádný avatar
  • Radek Mališ
  • No jo Kaspi to je kapitan!!!Sam rozhodne macos,ktery vypadal tak beznadejne!!!